نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ (کشیش کلیسای ایرانیان شادی در جنوب کالیفرنیا)
۱. احتمال تولید یک سلول در محیط بسیار نامساعد در حد صفر است، ولی در آزمایشگاه چطور؟ پس ما باید بتوانیم در شرایط ویژه آزمایشگاهی چند ماده اولیه را به سلول تبدیل کنیم (البته حتی اگر بتوانیم، به نظریه “طراح هوشمند” کمک کرده ایم، نه به نظریه داروین).
۲. چگونه نر و ماده بودن جانوارن را توضیح می دهید؟ چرا گونه های چند جنسیتی نداریم و همه گونه ها 2 جنسیتی هستند؟ اگر جانوران برای تکامل نیاز به تغییر ژنتیکی دارند، چرا همه آنها برای تولید مثل نیاز به زوج دارند؟ در حالی که نیاز به زوج می تواند مشکلاتی را برای جانور تنها ایجاد کند و اگر تداوم نسل به تنهایی مشکل است، چرا در هیچ گونه ای برای تولید مثل نیاز به مثلا 3 جنس از آن گونه وجود ندارد و همه گونه ها از 2 جنس هستند؟
۳. داروین معتقد بود چون موجودات چشم دار بیشتر از موجودات بی چشم قدرت فرار از خطرات را داشتند. کم کم موجودات بی چشم ، چشم درآوردند. مگس ها دارای چشمان زیادی هستند، چرا عمرشان بسیار کوتاه است؟ اگر یک مگس با عقل و درایت صاحب چشمان زیاد شد، چگونه از همان عقل استفاده نکرد تا شکست ناپذیر شده و دارای عمر طولانی شود؟
۴. اگر خدا از طریق تکامل، گیاهان، جانوران و انسان را آفرید، چرا سخت ترین، طولانی ترین، هولناک ترین و ناخوشایندترین روش را برای خلق موجودات زنده برگزید؟ آیا خدا قادر نبود از همان ابتدا با روش آفرینش و ظهور ناگهانی حیوانات، آن هم با بدن های پیچیده، از روند سخت، طولانی و خطرناک به شیوه تکامل خودداری نماید؟ تصور کنید تلاش برای بقا و رفع عیوب و نقاط ضعف با روند تکامل، هولناک و ناخوشایند است. دانشمندان آفرینش گرا معتقدند که تغییرات عمده در بدن یک جانور برای تبدیل شدن به حیوان دیگر، به آسیب های جدی در بدن، اختلالات روانی و رفتاری و سپس مرگ و انقراض منجر می شود.
۵. چطور از ادعای بدون شواهد 3 گونه مختلف اولیه و میانی و نهایی هر جانوری می توانید به این نتیجه برسید که حتما این مسیر طی شده؟ مثلا وسایل نقلیه اولیه الاغ و میانی ماشین و نهایی هواپیما هستند. پس می توانیم به این نتیجه برسیم که الاغ به تدریج درون سوز شده و کم کم بال در آورده؟
۶. داروین تبدیل شدن یک موجود تک سلولی به انسان را امری بدیهی و بدون نیاز به عوامل خارجی می داند. وی معتقد است اگر یک موجود تک سلولی را در طبیعت رها کنیم بعد از چند میلیارد سال به انسان تبدیل می شود. البته این که آن موجود تک سلولی از کجا آمده نیز جای سوال دارد.
۷. فرض می کنیم که انسان به عنوان جسم و ماده، به صورت خود به خودی به وجود آمده. اگر روح دارد آن هم خود به خودی به وجود آمده؟
۸. اگر طبق نظریه تکامل، گونه هایی که قابلیت زندگی هم در دریا و هم خشکی ، و یا هم در دریا و هم آسمان و .. را داشته باشند شانس زندگی بیشتری در طول میلیون ها سال خواهند داشت. این در حالی است که گونه های حیوانی دو زیست (مانند پنگوئن، شیرماهی و تمساح) بسیار کمتر از گونه تک زیستی (انسان) هستند!
۹. اگر به دنبال اجداد حیوانات دوران کامبرین باشیم، آخرین جایی که باید بررسی کنیم، در عمق دریاهاست. این در حالی است که سنگ های بستر دریا جدید هستند. پس حیوانات کامبرین چگونه پدیدار شدند؟ نشانه گذشته تکاملی آن ها چیست؟
۱۰. چگونه اولین پروتئین توانست بدون دستور ژنتیکی نظم بگیرد؟ در سلول های زنده، اسید آمینه ها توسط نیروی جاذبه میان آن ها بین اجزای شان قرار نمی گیرند. این همان رویدادی است که در زمان پیدایش عالم هستی و سیاره زمین رخ داد. بدون دستور ژنتیکی، اسید آمینه ها نمی توانند پروتئین را بسازند! همه دانشمندان با این نکته کاملا موافق هستند.
۱۱. چگونه اطلاعات زیادی در دی ان ای گردآوری شده اند؟ منبع اطلاعات دی ان ای چه بود؟ این اطلاعات به نظم و چیدن دقیق اسید آمینه ها در کنار یکدیگر کمک می کند. این آرایش دقیق اطلاعات از کجا آمده اند؟ آیا بدون کمک دی ان ای اسید آمینه ها و پروتئین ها به وجود آمده اند؟ دانشمندان هیچگونه توضیح علمی و متقاعد کننده برای این سئوالات ندارند.
۱۲. فعالیت های دانشمندان بر روی بقایای شکننده حیات ماقبل کامبرین، یک سئوال مهم را مطرح می سازد: اگر این لایه های رسوبی می توانستند برخی از این موجودات را که با میکروسکوپ قابل تشخیص است، حفظ کنند، پس چطور نتوانستند اشکال بزرگ تر آن ها را که به گمان تکامل باوران نیاکان حیوانات دوران کامبرین هستند، حفظ و نگه داری کنند؟ به عبارت دیگر، اگر لایه های رسوبی موفق شدند چیزی به شکنندگی “رویان” (یکی از موجودات دوران قبل از کامبرین) را نگه داری کنند، پس چرا نباید بتوانند در همان لایه زمین، نیاکان حیوانات کامبرین را حفظ و نگه داری کنند؟
۱۳. شکل اجسام متفاوت است. اما چرا آن ها باید تابع قوانین طبیعی یکسان باشند؟
۱۴. اگر خدا از طریق تکامل، گیاهان، جانوران و انسان را آفرید، چرا سخت ترین، طولانی ترین، هولناک ترین و ناخوشایندترین روش را برای خلق موجودات زنده برگزید؟ آیا خدا قادر نبود از همان ابتدا با روش آفرینش و ظهور ناگهانی حیوانات، آن هم با بدن های پیچیده، از روند سخت، طولانی و خطرناک به شیوه تکامل خودداری نماید؟
۱۵. بدون دستور ژنتیکی، اسید آمینه ها نمی توانند پروتئین را بسازند! همه دانشمندان با این نکته کاملا موافق هستند. این سئوال مطرح می شود که چگونه اولین پروتئین توانست بدون دستور ژنتیکی نظم بگیرد؟
۱۶. دی ان ای دارای کروموزوم است که دانشمندان آن را “شاهکار مهندسی” می نامند. آیا می توان باور کرد که این “شاهکار مهندسی”، محصول شانس و تصادف است؟
کامپیوترهایی که توسط بشر ساخته شده اند قادر به برابری با گنجایش داده های موجود در دی ان ای نیستند. اگر کامپیوترها نمی توانند چنین حجم اطلاعاتی را ذخیره کنند، چگونه ماده غیر هوشمند توانسته دی ان ای را که از توانایی ویژه و شگفت انگیز برخوردار است، طراحی نماید؟
۱۷. شما به اولین پیش فرض تئوری تکامل ایمان دارید که می گوید مواد بی جان به مواد جاندار تبدیل شدند، یعنی تولید آنی، خودجوش و تصادفی صورت گرفت و بدین ترتیب عالم هستی شکل گرفت. چرا معجزه را توهم می دانید و برای تان غیر قابل باور است؟
۱۸. چرا نظریه اثبات نشده تکامل داروین در کتب درسی آموزش داده می شوند، ولی نظریات اثبات نشده دیگر آموزش داده نمی شوند؟
۱۹. اگر طراح هوشمند وجود ندارد، چگونه قوانین طبیعت مانند قانون جاذبه، که مورد تایید علم است، پدید آمدند؟
۲۰. طبق ادعای نظریه تکامل، عمر سیاره زمین ده ها میلیارد سال است، پس نشانه های تکامل کجاست؟ آیا تکامل در یک لحظه انجام شد؟ چرا در مکان و منطقه ای که مراحل تکامل رخ داده، نشانه های مراحل کشف نشده است؟
۲۱. مهم ترین سئوال این نیست که انسان با میمون و کرم تشابهاتی دارد یا خیر، بلکه پرسش اصلی این است که چرا هیچ گونه شواهد مربوط به مراحل تکامل یافت نشده و در موزه های آثار طبیعی مشاهده نمی شوند؟ چرا تکامل باوران نمونه های ناقص آن حیوانات را به ما نشان نمی دهند تا دریابیم چگونه روند تکامل انجام شده است؟
۲۲. چرا روند تکامل تداوم پیدا نکرد؟ آیا بشر تکامل را متوقف کرده یا تکامل خودش را متوقف کرده است؟ اگر شانس و تصادف عامل اصلی تکامل بوده، پس چرا هم چنان شاهد تکامل حیوانات و انسان ها نیستیم؟ اگر عاملی مانع تداوم تکامل شده، پس باید پذیرفت که خدا وجود دارد! اما اگر خدا وجود ندارد، چه عاملی سبب رخداد تکامل و سپس توقف آن گردید؟
۲۳. چرا حتی یک فسیل یافت نشده که کلان تکامل مورد نظر داروین را تایید نماید (تبدیل ماهی به پرنده و تغییر پرنده به پستاندارخشکی)؟ آیا مراحل تکامل در یک لحظه انجام شد؟
۲۴. چرا یک شرکت تولید نرم افزار هرگز “شانس” و “تصادف” را استخدام نمی کند، بلکه از متخصصین و مهندس های طراح دعوت به همکاری می نماید؟ در واقع عامل هوشمند می تواند سیستم های غنی از اطلاعات را تولید کند. منشاء هر سیستم طبیعت، هوش است (مقصود خداوند است)، اگرچه ما در آن دوران نبوده ایم و شکل گیری آن را مشاهده نکرده ایم.
۲۵. اگر ملکول های پیچیده در آزمایشگاه نیاز به مهارت یک دانشمند دارند، چگونه ملکول های پیچیده تر در سلول بدون هدایت و برنامه ریزی به وجود آمده اند؟
مطابق قوانین بینالمللی تمامی حقوق مربوط به مطالب و محتویات “دفاعیات مسیحی” محفوظ است. درج کامل مقالات “دفاعیات مسیحی” در سایر صفحات فیس بوک و وب سایتها، بدون ذکر منبع و نام نویسنده یا مترجم، اکیداً ممنوع و غیرقانونی است.
0 Comments